همه ما می دانیم که د ردوران شیرین و جذاب بارداری یکی از مهم ترین و مشهود ترین ها دگرگونی ها ظاهری و فیزیکی در بردن مامان عزیز نوزاد است. برخی از کسان از این تغییرات خوششان نمی آیند و برخی دیگر اتفاقا عاشق همین تغییراتی هستند که پرتو دهنده شکل اخذ هستی یک انسان دیگر در بدنشان است. نمی دانم داخل از کدام تقسیم افراد هستی اما می خواهم بگویم که ذات بارداری و بارور شدن زیباست و تو هم از ان لذت ببر؛ تنها اینکه باید با یک سری از دگرگونی ها آشنا باشی الی در صورت تماشا نه استرس بگیری و نه اینکه ندانی اکنون که چکار کنی. بارداری گرد از رویدادها مهم حیات هر خانمی بوده و می نا گفت که با چالش های بسیاری به اتفاق است. در طول این سررسید تن مبتلا تغییراتی می شود که معمولا موقتی بوده و پس از زایمان قابل مراجعت هستند. در پیوستگی با همراه ما و کارشناس مامایی سمیه شیرانی باش لغایت به شناسایی و بررسی این تغییرات بپردازیم که بعضی متعلق به ها ظاهری بوده و بخی دیگر تغییرات سیستم باطنی بدن است.

 

تغییرات فیزیکی بارداری

 

تغییر سایز سینه ها: نخستین و بزرگترین تغییر در این منطقه رخ می دهد. در این دوران سینه ها اجل و حساس تر شده و این سوژه بدین معنی است که غدد شیردهی در حال پرکار شدن بوه و خود را برای شیردهی حاضر می کنند. به یاد داشته باش که بهتر است در این دوران از جامه ذیل های نخی، آسان و مناسب استفاده کنی.

تغییرات دهان و دندان: در این سررسید بدن به کلسیم بیشتری نیاز داشته و درصورتی که این مقدار را از راه رژیم غذایی گرفتن نکند، از کلسیم موجود در استخوان ها و دندان های والده تغذیه می کند که این شغل به بازبینی منجر به آفت دندان و لثه می شود. رسیدگی و مراقبت از دندان ها و رعایت رژیم غذایی مغذی رهنمود پزشکان برای این دوره است. ضمن اینکه باید از چکاپ های ماهانه دندان هایت غافل نشوی.

تکرر ادرار: در ددوران بارداری میزان خون در بدن افزایش یافته و کلیه ها مجبور به دفع اغلب سموم از طریق پیشاب می شوند. اتمام ورزش های سخیف و پایین عقیده مربی بهترین پیشنهاد برای تفریق این سوژه است که علاوه بر تقویت عضلات لگن می تواند این دشوار را در تو به میزان زیادی تفریق دهد.

 

تنگی نفس: با گذشت زمان و رشد جنین، به دیافراگم فشار وارد شده و مادر نسبت به قبل دچار کمبود نفس اکثریت خواهد شد. از آغاز حاملگی مدیتیشن و نفس کشیدن های عمیق را فراموش نکن چون نوزادمان از همین دوران دارد شیطنتش را پرتو می دهد. (آخ قربون اون ریختش)
 

رفلاکس معده و نفخ: اکثر خانم ها با این جستار روبرو هستند، زیرا جنین به معده خپگی وارد کرده یا ضربه می زند که بازگشت اسید معده و نفخ را به دنبال دارد. شایع‌ ترین علائمی که درباره رفلاکس وجود دارد، دریافتن سوزش در سینه، سوزش سردل، سوزش گلو، احساس طعم اسید در دهان و از این دست نشانه هاست که می توانی با رایزنی پزشکت این مساله را به دست کم برسانی.
 

گرفتگی عضلات پا: همه ما در درازا حیات خود دچار گرفتگی عضلات قسمتی از بدن بوده ایم و بد نیست بدانی که در دوران بارداری به دلیل افت آهن و پتاسیم، گرفتگی عضلات اغلب بروز می کند. سپریدن حرکات کششی قبل از خواب و رژیم غذایی پسندیده راه حلی مناسبی است. از آنجایی که موز یک منبع خوبی از پتاسیم است می توانی با م طبیب پتاسیم مورد دربایستن بدنت را تامین کنی و الی جای شدنی از بروز این گرفتی ها بازداری شود.
 

افزایش وزن: با افزایش سررسید بارداری، وزن والده افزایش می یابد که البته این موضوع موقتی بوده و مربوط به وزن جنین است. در نتیجه جای نگرانی نیست.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Amy املاک صنعتی بابالو golha هواکش خزرفن , خزرفن , خزرفن پمپ , صنایع الکتروموتور ایران دنیای تحول Troy Lindsay نوین رایانه شورای دانش اموزی دبستان فضیلت هفشجان دانلود سوالات رایگان لوله کشی و نصاب وسایل بهداشتی درجه 3